Päivitämme nettisivujamme

Päivitämme ja uusimme nettisivujamme. Sivuillemme ilmestyy uutta materiaalia lähipäivinä!

Tuotevideoita!

ICF Groupilla on uusi kanava, jossa pääset katsomaan videoita ja vinkkejä tuotteiden käytöstä! Päivitämme sivulle uutta sisältöä jatkuvasti!

Pääset tutustumaan kanavaan TÄSTÄ!

Toimintamme COVID-19 epidemian aikana

ICF Group Oy toimii THL:n sekä STM:N ohjeiden mukaisesti ja seuraamme tilanteen kehittymistä jatkuvasti. Huolehdimme työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuudesta ja pyrimme omalta osaltamme estämään viruksen leviämisen.

Vuokraustoimintamme jatkuu myös vallitsevan tilanteen aikana normaalisti. Olemme tehostaneet puhdistus- ja desinfiointilinjaamme sekä lisänneet kuljetuskalustomme desinfiointia. Huolehdimme työntekijöiden riittävästä suojavarustuksesta ja kiinnitämme erityistä huomiota käsihygieniaan.

Myyjämme eivät toistaiseksi tee asiakaskäyntejä ja kaikki yhteydenpito hoidetaan puhelimitse, sähköpostitse tai videopalaverien avulla. Suosimme myös etätyötä mahdollisuuksien mukaan.

Olemme myös varautuneet epidemian aiheuttamaan kysynnän kasvuun ja täydentäneet varastoamme, jotta voimme palvella asiakkaita mahdollisimman normaalisti myös näissä poikkeuksellissa olosuhteissa.

Onko käyttämäsi painehaavapatja varmasti puhdas?

Vuonna 2018 ICF Groupin aloitteesta perustettiin työryhmä laatimaan standardia painehaavapatjojen vuokrauspalveluista. Aloite syntyi huolesta, että toimialalla patjojen puhdistukseen ei nykyisellään kiinnitetä tarpeeksi huomiota. Jos palveluntarjoaja ei huolehdi hyvästä hygieniatasosta, syntyy aito riski infektioiden leviämisestä.

Standardin valmistelu on loppumetreillä se on määrä astua voimaan lähikuukausina. Standardi tulee helpottamaan vuokralleottajan mahdollisuutta vertailla eri palveluntarjoajia, kun hygieniatasolle sekä toiminnalle on asetettu selkeät kriteerit.

Jos haluat lisätietoja, ole meihin yhteydessä ja kerromme mielellämme lisää!

Apuvälinemessut 7-9.11.2019

Meidät löytää Apuvälinemessuilta osastolta 312, tervetuloa!

Kysy meiltä lippuja! Saatavilla rajoitettu erä!

Tämä sivusto käyttää evästeitä tarjotakseen sinulle paremman selauskokemuksen. Selaamalla tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön.