Apuvälineiden puhdistus ja desinfiointi

Olemme erikoistuneet painehaavapatjojen puhdistukseen sekä desinfiointiin. Edistyksellisen puhdistuslinjamme läpi kulkee satoja patjoja kuukausittain. Asiakkaan tarpeiden mukaan puhdistamme ja desinfioimme myös muita apuvälineitä kuten esim. sänkyjä, pyörätuoleja ja henkilönostimia!

Käytämme puhdistukseen ja desinfiointiin ainoastaan erittäin hellävaraisia, mutta tehokkaita peseviä desifinointiaineita. Ainutlaatuisen tuoteteknologiansa ansiosta käyttämiemme tuotteiden sisältämä kemikaalimäärä on erittäin pieni, joten tuote on turvallinen käyttää. pH-arvoltaan neutraalia liuosta voidaan käyttää kaikille materiaaleille ja pinnoille. Alkoholia, klooria, vetyperoksidia tai voimakkaita happoja/emäksiä sisältävät puhdistus- ja desinfiointiaineet voivat vahingoittaa apuvälineen pintamateriaaleja sekä lyhentää niiden käyttöikää merkittävästi. Näin voimme taata turvallisen mutta samalla erittäin tehokkaan puhdistuksen herkimmillekin pintamateriaaleille.

palvelukuvaukset

Jos sinulle heräsi kysyttävää pesulvelustamme olethan meihin yhteydessä alla olevan lomakkeen avulla tai olemalla suoraan yhteydessä myyntiedustajiimme!

Anne Tenhunen
Tuotepäällikkö

Patjat

050 324 2081

anne.tenhunen@icf.fi

Aleksi Karhu
Myyntipäällikkö

Patjat, pöydät

0400 380 222

aleksi.karhu@icf.fi

Ota yhteyttä