Erikoisryhmien polkupyöräily

Polkupyörien saksalainen valmistaja Haverich GmbH on valikoitunut yhteistyökumppaniksemme jo yrityksen alkutaipaleella vuonna 1995. Pyörät valmistetaan aina tilauksesta asiakkaan mittojen ja toiveiden mukaan. Saatavilla on mitoiltaan sekä lapsille että aikuisille sopivia pyöriä, joiden yksilöiminen onnistuu lisävarusteiden avulla. Vartalon mittasuhteet, mahdolliset vammat, toimintakyky sekä muut toiveet pystytään ottamaan huomioon Haverich-pyörissä. Myös sekä ohjaustangon että satulan korkeutta voidaan säätää kaikissa pyörissä. Näin ollen käyttäjälle voidaan taata mahdollimman turvallinen ja miellyttävä pyöräilykokemus.

Suosituimmat mallit ovat kolmipyöräinen sekä apupyörillä varusteltu kaksipyöräinen terapiapyörä. Saatavilla on myös sähköpyöriä sekä tandempyöriä.

Voit lukea lisää eri malleista ja vaihtoehdoista tuotesivuilta. Oppaan oikeanlaisen pyörän valintaan löydät myös tuotesivuilta.

Mielellämme autamme oikeanlaisen pyörän sekä lisävarusteiden valinnassa. Kysy lisää eri vaihtoehdoista alla olevalla lomakkeella tai ota suoraan yhteyttä tuotevastaavaan:

myynti

Anna-Liisa Murros
Operatiivinen johtaja, COO

040 129 0579

anna-liisa.murros@icf.fi

Ota yhteyttä