Painehaavojen hoito ja ennaltaehkäisy

Painehaavat aiheuttavat vuosittain usen sadan miljoonan euron kustannukset terveydenhuoltoalla. Painehaavat voivat johtaa moniin komplikaatioihin ja niillä on heikentävä vaiktuus potilaan elämänlaatuun. Väestön lisääntyessä painehaavojen esiintyminen ja riski kasvavat entisestään. Paras tapa painehaavoista aiheutuneiden kustannusten vähentämiseen on niiden syntymisen ennaltaehkäiseminen.

Valikoimassamme on painehaavojen hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn tarkoitettuja patjoja että tyynyjä. Kaikki tuotteemme on erittäin laadukkaita sekä kliinisesti testattuja.

Painehaavojen ennaltaehkäisyn sekä hoidon lisäksi hygienia on erityisen tärkeä omiansuus ja kaikki tarjoamamme tuotteet ovatki helposti ja kauttaaltaan puhdistettavissa.

Patjan hankkiminen ostamalla vai vuokraamalla?

Meillä on tarjota asiakkaillamme sekä vuokra- että ostopatjoja. Pyrimme löytämään aina asiakkaan kannalta parhaan mahdollisen ratkaisun sen hetkiseen tilanteeseen. Alla olemme esitelleet millaisiin tilanteisiin osto- ja vuokrapatjat sopivat parhaiten.

Missä tilanteessa suosittelemme vuokrapatjaa?

Kun käyttötarve on vaihtelevaa, satunnaista tai vaikeasti ennakoitavaa voi olla järkevämpää käyttää vuokrapatjoja, kuin sitoutua hintaviin omistuspatjoihin. Jos tarve äkisti muuttuu, vuokraan on helppo tehdä muutoksia. Vuokrapatjoilla voidaan myös täydentää omistuspatjoja tarpeen mukaan.

  • Käyttötarpeet ovat satunnaisia, eikä haluta investoida patjoihin.
  • Painehaavapatjan käyttöiän aikana saattaa tulla ennakoimattomia muutoksia käyttötarpeissa ja tarvittavien patjojen määrissä.
  • Vältytään huollosta, korjauksista tai sijaispatjojen järjestämisestä aiheutuvasta vaivasta

Ajankohtaisena esimerkkinä SOTE-uudistuksen myötä tulevat hyvinvointialueet ovat vaikuttaneet siihen, että moni toimija välttää omistushankintojen tekemistä ennen muutosta, sillä muutoksen myötä kaikki omaisuus siirtyy yksittäisiltä yksiköiltä hyvinvointialueelle.

Alla olevasta painikkeesta pääset lukemaan lisää vuokrauspalvelustamme!

Patjan vuokraus

Entä ostopajtaa?

Ostopatja on usein ajankohtainen jos patja hankintaan suoraan tietylle käyttäjälle esimerkiksi apuvälineyksikön toimesta ja on tiedossa että patjan käyttöaika on todennäköisesti pitkä. Me haluamme palvella asiakkaitamme koko laitteen elinkaaren ajan ja siksi tarjoammekin laajan huolto- sekä pesupalvelun hankinnan tueksi.

  • Laadukkaat alkuperäiset varaosat
  • Osaava ja nopea huoltopalvelu
  • Validoitu moderni puhdistus- ja deisnfiointilinja.

Huoltamalla ja puhdistamalla patjaa säännöllisesti voidaan sen käyttöikää pidentää merkittävästi.

Käytä riskiluokitusta apuna oikeanlaisen patjan valintaan

Bradenin-asteikkoa pidetään kansainvälisesti luotettavimpana mittarina painehaavojen riskiluokituksessa.

Katso taulukostamme, miten voit hyödyntää Braden-pisteytystä oikeanlaisen patjan valinnassa. 

Braden kortti

tuotteet

Jos sinulle heräsi kysyttävää tuotteista olethan meihin yhteydessä alla olevan  lomakkeen avulla tai olemalla suoraan yhteydessä myyntiedustajiimme!

Myynti

Anne Tenhunen
Tuotepäällikkö

Patjat

050 324 2081

anne.tenhunen@icf.fi

Aleksi Karhu
Myyntipäällikkö

Patjat, pöydät

0400 380 222

aleksi.karhu@icf.fi

Ota yhteyttä