Algivon Plus Ribbon

Algivon Plus Ribbon

Algivon Plus Ribbon-sidoksessa on vahvistettuja alginaattikuituja, jotka mahdollistavat jatkuvan ja hitaan hunajan vapautumisen, säilyttäen samalla sidoksen eheyden. Se on ihanteellinen sidos kosteampiin haavoihin, sillä alginaatilla on vähäinen imukyky. Nauha on hyvin pehmeä ja mukava, sekä muotoiltu helposti asetettavaksi onkaloihin ja onteloihin. Siten se voidaan pakata helposti haavaan ja saada suoraan kosketukseen koko haava-alueen kanssa.

KÄYTTÖALUEET:

Sidosta voidaan käyttää kaikkiin haavoihin, mutta erityisesti seuraaviin: onkalo- ja ontelohaavat, säärihaavat, diabeettiset haavat, leikkaushaavat, palovammat, siirteenottokohdat ja infektoituneet haavat.

KÄYTTÖ:

Pakkaa Algivon Plus Ribbon syvään haavan, onkaloon tai onteloon; nauha voidaan leikata sopivan mittaiseksi terävillä saksilla. Älä pakkaa onkaloa liian tiukkaan. Käytä sopivaa peittosidosta eritteen hallintaan.

Haavakoetin: älä laita sidosta onkaloihin, jotka ovat pienempiä kuin koetin.

Haavaeritteen, ympäröivän soluvälinesteen ja turvotuksen määrän sekä hoito-ohjelman mukaan sidos pitää ehkä vaihtaa päivittäin, mutta sen saa jättää paikalleen enintään 7 vuorokaudeksi. Sidoksen teho heikkenee kun haavaeritteet laimentavat hunajaa. Tehon ylläpitämiseksi sidos on vaihdettava, kun väri on muuttunut huomattavasti.

Sidokset hävitetään kliinisenä jätteenä.

VASTA-AIHEET:

Hunaja-allergia

TUOTEKOODIT:

CR4231 2,5 x 20 cm 5 kpl / pakkaus

Muuntolaskurilla voit laskea tuotteen UMF-pitoisuuden.