Silvalea

Silvalea nostoliinat

SILVALEA HENEKILÖNOSTOLIINOJEN mallisto on monen vuoden kokemuksen lopputulos. Sen taustalla on asiakkaan tarpeen arviointi, sekä ammattilaisten ja asiakkaiden toiminnassa mukana olleiden avustajien suunnittelutyö.

KATTAVA VALIKOIMA tarjoaa runsaasti erilaisia malleja, jotka sopivat asiakkaan tarpeeseen; nostolaitteeseen sekä toiminnallisuuteen, jota on pidetty suunnittelussa erittäin tärkeänä ominaisuutena. Kaikkia liinoja on saatavilla XS, S, M, L ja XL kokoa. (tutustu valikoimaan lataamalla esite)

KOKENUT SUUNNITTELUTIIMI pystyy tarjoamaan yksillölisiä nostoliinaratkaisuja. Erikoisliinojen mallit ja suunnitelmat säilytetään, jotta liina voidaan tarvittaessa korvata uudella vastaavalla.

YHDISTELMÄ jossa arvio on tehty hyvin sekä liinan, että nostimen osalta, lisää turvallisuutta ja tekee nostamisesta sujuvaa.

SILVALEA liinat on suunniteltu ja valmistettu siten, että ne ylittävät BS EN 10536 vaatimukset: 2006 ja Euroopan direktiivit 2007 / 47 / EEC.

KÄYTTÖOHJE toimitetaan jokaisen nostoliina mukana. Käyttäjien tulee tutustua käyttöohjeeseen ennen nostoliinan käyttöönottoa. 

KÄYTETY MATERIAALIT

POLY-liina on valmistettu tiiviisti neulotusta polyesteri kankaasta ja reunat on valmistettu nailon nauhasta,  joka tukee liinaa. Liina on tarkoitettu yleiskäyttöön tuolista – makuulle, sängystä – tuoliin, lattia, kylpy, sängystä – sänkyyn sekä WC siirthoihin.

SPACER BLACK – liina on valmistettu neulotusta polyesteristä ja jousto-kankaasta. Matriaali joustaa kevyesti kaikkiin suuntiin ja asettuu täydellisesti nostettavan henkilön muotoon. Liinan käyttötarkoitus on sama kuin POLY-liinoilla, mutta se soveltuu myös jätettäväksi asiakkaan alle (edellyttää riskiarviota sekä mahdollista pintapainemittausta).

MESH – liina on valmistetty polyesteriverkosta ja siihen on liitetty nesteitä imemätön vaahtokumi jalkaosien pehmikkeeksi. Jalkaosien sisempi osa on tiiviisti neulottua polyesteriä, joka on mielyttävä ihoa vasten. Liina on suunniteltu erityisesti pesu ja kylpytilanteisiin ja se voidaan jättää asiakkaan alle kylvyn tai suihkun ajaksi.