Inditherm Alpha

Inditherm Alpha

Inditherm-lämmitysjärjestelmä on suunniteltu käytettäväksi leikkaussalissa, heräämössä sekä ensiapu- ja päivystysosastoilla. Patjajärjestelmä mahdollistaa turvallisen ja kontrolloidun potilaan lämmittämisen, sekä auttaa ylläpitämään kehon normaalia lämpötilaa. Tehokkaan lämmityksen takaa kestävä hiilipolymeerikangas, joka varmistaa potilaan tasaisen lämmittämisen.

Lämmitysominaisuuden lisäksi patjassa on painetta jakava rakenne. Materiaalina on viskoelastinen lämpömuovautuva vaahtomuovi, jolla varmistetaan lämmön jakautuminen suuremmalle kosketuspinta-alalle. Patja on päällystetty kestävällä materiaalilla, ja kuumasaumattu nesteiden tunkeutumisen estämiseksi sekä puhdistamisen helpottamiseksi.

Patjoja sekä peitteitä on saatavilla eri kokoja, eri leikkaustilanteisiin sekä erilaisille työpinnoille. Leikkauspöytiin kiinnitettävissä tuotteissa on painonapeilla varustetut hihnat, joiden avulla patja pysyy paikoillaan. Kiinnitysmekanismi on nopea ja helppo käyttää.

Järjestelmän toimintoja voi ohjata elektronisesta ohjausyksiköstä. Patja lämpenee itsestään ohjausyksikössä määritettyyn lämpötilaan. Jokaisesa patjassa sekä peitteessä on lämpötila-anturi ja ylikuumentumissuoja, joka keskeyttää laitteen toiminnan, mikäli ohjausyksikkö havaitsee lämpötilan poikkeavan säädetystä arvosta.