Yritys

Osaamista terveyden tueksi jo yli 25 vuotta

ICF Group Oy:n perusti vuonna 1995 toimitusjohtaja Olavi Murros. ICF Group Oy on perheyritys nyt jo toisessa polvessa.  Yrityksellämme on useiden kymmenien vuosien kokemus markkinoista painehaavojen hoidon ja ehkäisyn saralla. Kokemuksemme avulla voimme neuvoa ja auttaa asiakasta valitsemaan tarpeeseensa oikeanlaisen ratkaisun. Yrityksemme on nähnyt alan trendit ja muutoksen jo vuosikymmenien ajan sekä ollut etujoukoissa kehittämässä markkinaa eteenpäin. Yrityksemme aloittikin ensimmäisenä Suomessa patjavuokrauspalveluiden tuottamisen jo vuonna 2000. Tavoitteenamme on jatkossakin osaltamme kehittää alan käytäntöjä ja standardeja eteenpäin.

Uusia ratkaisuja asiakkaiden tarpeita kuuntelemalla

Tarjoamme asiakkaillemme parhaat mahdolliset apuvälineet painehaavojen ehkäisyyn ja hoitoon. Kehitämme palvelu- ja tuotetarjontaamme jatkuvasti, mutta harkiten. Valikoimaamme otamme vain ja ainoastaan tuotteita, jotka ovat laadultaan ja ominaisuuksiltaan erinomaisia. Helppokäyttöisten, laadukkaiden ja toimivien apuvälineiden sekä nopean palvelun ansiosta aikaa jää enemmän siihen tärkeimpään eli itse hoitotyöhön. Tavoitteemme on paitsi helpottaa hoitohenkilökunnan arkea myös tukea loppukäyttäjän hyvinvointia.

Meillä on vankka kokemus ja näyttö palveluidemme toiminnasta sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Yrityksemme on toimittanut vuokrapatjoja eri sairaanhoitopiireihin Suomessa yli 20 vuoden ajan ja keräämämme asiakaspalaute on ollut vuodesta toiseen poikkeuksetta erittäin positiivista.

Meillä asiakas tulee aina ensin

Toimintaamme ohjaavat perheyrityksen vankat arvot.  Yrityksemme tärkein arvo on asiakaskeskeisyys ja tämä näkyy päivittäisessä toiminnassamme erinomaisena asiakaspalveluna, ratkaisukeskeisyytenä sekä joustavuutena. Meidän tavoitteemme on aina tyytyväinen asiakas. Panostamme pitkiin ja kestäviin asiakassuhteisiin sekä henkilökohtaiseen palveluun.

Erinomainen, luotettava palvelumme on valttikorttimme. Se mitä luvataan, pidetään.

”Kiitän todella hyvin toimineesta ja joustavasta yhteistyöstä teidän kanssanne! ”

Osastosihteeri / HUS

”Kiitos nopeasta palvelusta ja tosi hyvästä yhteistyöstä!”

Apuvälinevastaava / Uusimaa